Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvek

Cikkek

Kovács András Ferenc: Sötét tus, néma tinta

2012.07.02

Kovács András Ferenc 1959-ben született Szatmárnémetiben. A "Sötét tus, néma tinta" c. verses kötetét 2009-ben adta ki a Magvető.   

 

Nagyon szeretem a verseket bár ritkán van lehetőségem olvasni őket. Ezt a verses kötetet jó pár évvel ezelőtt vettem meg. Amikor a könyvesboltban megláttam még igazán meg sem néztem már tudtam, hogy nekem kell. Vonzott magához és mikor beleolvastam szinte maga alá temetett! Nem mondanám, hogy a benne lévő verseknek nagy mondani valója lenne, ahogy az írója is közli ez csak egy vázlatkönyv, de ahányszor olvasom mindig elragad valami megfoghatatlan érzés kavalkád! Remélem, hogy kedvet adok az elolvasásához azzal, hogy leírom a kedvenc verseimet belőle!

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Könyvek | Hozzászólások: 3

Christopher Paolini: ERAGON

2011.05.13

Imádom a Sárkányokat és ez a könyv csodálatosan vegyiti a harcot, kalandot, és sárkányok lenyügöző hatalmát. Amikor elkezdtem olvasni nem tudtam letenni a kezemből addig mig végig nem értem mind a három köteten. Akik szeretik a sárkányokat azok mindenképp olvassák el! :)

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Könyvek | Hozzászólások: 0

Percy Jackson és az Olimposziak

2011.05.13

Egyik Kedvenc Könyvem ami nagyon be lopta magát a szívembe, Mindig is szerettem a görög mitologiákat de ez a könyv sokkal többet ad egy szipla mitosznál annak aki tudja értékelni! Megérdemli az összes díjat amit kapott.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Könyvek | Hozzászólások: 0